Meer invloed van huurders op het beleid van de verhuurder

Meer invloed van huurders op het beleid van de verhuurder

Algemene ledenvergadering 2018 met als thema:

Meer invloed van huurders op het beleid van de verhuurder

 

Tijdens de speciale bijeenkomst op 30 januari 2017 gingen Huurders Belangen Druten (HBD) en Standvast Wonen onder leiding van medewerkers van Atrivé in gesprek met 60 huurders.

 

Hiervan hebben 11 mensen zich aangemeld om het vervolgtraject met ons in te gaan.

Dit gebeurt op 2 niveaus nl. meedoen met ons, het bestuur van HBD, op lokaal niveau, of meedoen op centraal niveau in Nijmegen samen met bewoners uit Beuningen en Nijmegen met de directie van Standvast Wonen in het Huurdersplatform over beleidszaken.
Helaas zijn na enige tijd alle nieuwe vrijwilligers uit Druten gestopt.

 

Wij nodigen u uit voor de jaarvergadering op 19 november van 19.00 tot 21.00 uur in D’n Bogerd in Druten.

Wilt u vóór 5 november laten weten of u aanwezig bent. U kunt bellen naar 0623334005 of mailen naar info@huurdersdruten.nl. en dan krijgt u op 12 november van ons de agenda van die avond.

 

We praten over bestuurszaken, zoals het jaarverslag en de financiën en over het 25 jarig bestaan volgend jaar van de huurdersorganisatie in Druten.
En over het tot stand komen van een bewonersraad die, bestaand uit vertegenwoordigers van bewonerscommissies voortaan samen met losse huurders, alle voorkomende zaken op het gebied van huren en huisvesting bespreken met het bestuur van HuurdersBelangen Druten.
Het hoofdthema op die avond is de bekendmaking van het onderzoek naar de fusie van Standvast met de Gemeenschap uit Nijmegen.

Mede namens bestuursleden Jan van As en Willy van de Geijn.

Vriendelijke groet,

Cees Langen

Voorzitter | secretaris